Het vervoeren van grote of zware vrachten vereist de juiste kennis, middelen en mensen. Koeriersdienst Zwolle beschikt over een modern wagenpark en heeft ruime ervaring in (geconditioneerd) transport. Onze geroutineerde planners en gekwalificeerde chauffeurs zorgen ervoor dat uw vracht op tijd en naar tevredenheid wordt afgeleverd!

Levensmiddelendistributie

In de loop van de jaren hebben wij ons meer en meer toegelegd op de winkeldistributie. Voor ‘s lands grootste kruidenier’ zijn we DE koerier, maar vooral een van de vaste vervoerders. Zo bevoorraden we dagelijks de winkels.  De complexiteit van deze ritten zit hem vaak niet eens in de rijtijden en -afstanden tussen distributiecentra en winkelfilialen. Het  transport in en door woonwijken, met lastige verkeerssituaties en specifieke venstertijden, vereist optimale beroepsvaardigheden van chauffeurs. Onze mensen zijn daarin getraind en doen niets liever.  Milieu-eisen en geluidsnormen; we zijn erin thuis. En vanzelfsprekend beschikken we over alle keurmerken om de voedselveiligheid te waarborgen.

Nachtbelevering

Sommige vormen van (periodiek) transport lenen zich uitsluitend voor de nachtelijke uren . Om werk wat in uw organisatie of bij uw klanten overdag uitgevoerd moet worden zo slim en effectief mogelijk doorgang te laten vinden.

Koeriersdienst Zwolle werkt op die wijze al jarenlang élke nacht zendingen af door vaste en wisselende routes af te leggen langs filialen, dealernetwerken en distributiecentra om noodzakelijke onderdelen en voorraden op het juiste moment op de juiste plek te hebben.

Ad-hoc opdrachten

Als u inééns een grote of zware vracht moet laten ophalen of juist bezorgen, maar daar geen ervaring of capaciteit voor heeft, zijn wij de partner die de urgentie begrijpt.

Wij denken graag met u mee. Uw chauffeur rijdt 100% exclusief om uw spoedzending  te halen of juist weg te brengen.

Charters

Koeriersdienst Zwolle staat klaar voor het leveren van extra capaciteit aan transportbedrijven.

Onze gekwalificeerde en ervaren chauffeurs hebben daarbij de beschikking over alle vormen van transportmiddelen die nodig zijn voor het klaren van de klus. Denk aan bakwagens, aanhangers, trekkers en opleggers. Geconditioneerd als dat nodig is. En voorzien van hydraulische laadkleppen waar slim en zinvol.

Aanvullende diensten

Truckwash

Onze truckwash is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur en is aangesloten bij ‘Alles voor je truck BV’. Terwijl de chauffeur in de speciale kantine van een kopje koffie geniet, zorgen onze wassers voor een perfecte reiniging van uw vrachtwagen of bedrijfswagen.

Shell Truckdiesel

Het onbemande Shell Truck Diesel Station op ons bedrijfsterrein is altijd toegankelijk en beschikt over 3 opstelplaatsen. Chauffeurs kunnen terecht voor diesel en AdBlue. Om te kunnen tanken heeft u een euroShellkaart nodig.