Koeriersdienst

U heeft een pakket of zending met belangrijke inhoud? En zelf geen tijd of capaciteit om (met spoed) zelf te brengen of halen? Geen probleem. Wij doen het graag en goed. We zorgen voor een zorgvuldige uitvoering. “Klein transport” noemen wij dat. Het  ophalen en afleveren verzorgen we met Caddy’s of bestelbusjes, afhankelijk van het volume van de zending.

En of het nu een kwetsbaar product, een vertrouwelijk document, iets delicaats of een kostbare zending betreft, wij regelen een dirécte bezorging zónder tussenstop. Uw zending gaat níet via een warehouse of andere indirecte weg. Wij volgen het verloop van de rit via ons track & track systeem en houden daarover uiteraard direct contact met u.

Ad-hoc spoedritten

Een bijzondere service binnen ons ‘klein transport’ zijn ad-hoc ritten. Sommige dingen zijn voor u immers niet te voorspellen, maar ineens wel zeer urgent. Denk aan een defecte machine waar u onmiddellijk een reparatie-onderdeel voor nodig hebt. Of het ontbreken van essentiële spullen voor een show waar u relaties ontvangt.

Het kan wat ons betreft niet gek genoeg zijn. Want wij zijn goed in het aangaan van lastige vervoersuitdagingen. Bij ad-hoc ritten rijdt uw chauffeur 100% exclusief om uw spoedzending op te halen of juist weg te brengen. Er worden géén ritten gecombineerd!

Routewerk

U heeft regelmatig behoefte aan ophalen en wegbrengen van zendingen? Maar geen capaciteit of zin in de doorlopende rompslomp van bijvoorbeeld planningen, routes en wagenparkbeheer? Geen probleem. Wij ontzorgen u graag! En noemen dat “routewerk”. Of het nu gaat om -bij herhaling- afleveren en/of ophalen op vaste of juist wisselende adressen, meerdere stops op een dag, dagelijkse bevoorradingen, Koeriersdienst Zwolle weet dat precies op de juiste manier te organiseren. Inclusief extra service als montage, installaties en/of controles, of het meenemen van verpakkingsmaterialen als dat gewenst is. We zijn al jaren vaste partner van Dynalogics, de dienstverlener voor Personalized Logistics. Ook doen we de distributie van schoolfruit en leveren we dagelijks medicijnen aan apotheken en bij mensen thuis.

TRANSPORTDIENSTEN

Wagenpark Koeriersdienst Zwolle

Koeriersdiensten

Beschikt u niet over het juiste vervoersmiddel of kan uw wagenpark (tijdelijk) ondersteuning gebruiken? Wij zetten onze expertise en ons materieel graag in om uw vervoersprobleem op te lossen.

Internationaal transport

Internationaal

Onze chauffeurs beschikken over brede ervaring op het gebied van internationaal transport. Ze kennen de routes en de praktische mogelijk- en onmogelijkheden.

Koeltransport

Koeltransport

Ons wagenpark is ingericht voor geconditioneerd transport. Van spoedzendingen tot reguliere distributie van levensmiddelen.