Interne opleiding

Bij Koeriersdienst Zwolle zijn de afgelopen jaren al tientallen koeriers doorgestroomd naar het chauffeursvak. Vaak binnen een half jaar! Door korte lijnen en heldere afspraken -en natuurlijk inzet van jouw kant- doorlopen we een slim en praktijkgericht opleidingsprogramma waardoor je vlot en professioneel ervaring opdoet in veel disciplines.

Met duidelijke afspraken over opleidingskosten, kwalitatieve ondersteuning van onze opleidingspartner en duidelijke doelstellingen voor je persoonlijke ontwikkeling en toekomstige arbeidsovereenkomst, geven we graag samen met jou vorm aan jouw baan als chauffeur. Zin in? Of nieuwsgierig? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Werken en leren/BBL

Wil je de opleiding Chauffeur Wegvervoer volgen? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren op een leer- werkplek bij ons bedrijf. Koeriersdienst Zwolle is een BBL erkend leerbedrijf en biedt je de mogelijkheid om 4 dagen in de week actief aan de slag te zijn in de beroepspraktijk, in combinatie met 1 schooldag.

Zodra je je B-rijbewijs hebt behaald, kun je zelfstandig aan de slag als koerier. In de fase daarvoor hebben we werk voor je in de wasstraat of als bijrijder. Onze planners hebben veel ervaring als praktijkbegeleider. Bovendien kennen we de scholen goed en houden we veel contact met jouw docenten daar. Al met al blijkt dit al jaren een goede manier om jonge mensen succesvol en vlot op te leiden.

Werken en leren gebeurt vaak vanuit een dienstverband met een detacheerder, zoals STL of Aldiver. Zij kunnen je in contact met ons brengen. Maar, schroom niet om zelf het initiatief te nemen. Bel gerust voor meer informatie. Ook wanneer je een overstap overweegt, gedurende het schooljaar. Voor enthousiaste leerling-chauffeurs is namelijk altijd plek!

KOERIERSDIENST ZWOLLE JOUW WERKGEVER?

Wil jij deel uitmaken van een professioneel, gedreven en betrokken team? Kom werken bij Koeriersdienst Zwolle! Van wasstraatmedewerker tot ervaren chauffeur, wij komen graag met jou in contact.

Wij bieden gevarieerd werk, goede arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om door te groeien tot jouw gewenste positie. Bekijk onze vacatures of mail jouw CV en open sollicitatie naar info@koeriersdienstzwolle.nl.

35.000

kilometers per dag

130

enthousiaste collega’s

28.000

uitdagende ritten per jaar

Onze collega’s aan het woord

 

We zijn trots op onze flexibiliteit en kwaliteit. Samen met alle collega’s zijn wij Koeriersdienst Zwolle!

“Op deze manier hoop ik nog lang te werken voor Koeriersdienst Zwolle!”

Bij Koeriersdienst Zwolle is mij ruim de gelegenheid gegeven door te groeien, en nu mag ik al geruime tijd met veel plezier de levering van goederen aan supermarkten uitvoeren. De contacten met het personeel van de supermarkten, tijdens het lossen en terugladen van de goederen ervaar ik als erg fijn.

In overleg met de planning werk ik op tijden, die goed te combineren zijn met mijn privé leven. Op deze manier hoop ik nog lang te werken voor Koeriersdienst Zwolle!

Jan van de Berg  CE-chauffeur bij Koeriersdienst Zwolle