Wil jij werken bij ons dynamische bedrijf? Dat zowel op klein– als groot transport de meest gevarieerde opdrachten mag uitvoeren voor toonaangevende opdrachtgevers? Ben jij toe aan een gevarieerde groep gemotiveerde collega’s in een professionele omgeving? Kijk dan hieronder naar het overzicht van actuele vacatures of stuur ons een open sollicitatie via info@koeriersdienstzwolle.nl. Naar gekwalificeerde, werklustige chauffeurs zijn we altijd nieuwsgierig en op zoek!

M/V Koeriers

Voor een van onze opdrachtgevers verzorgen wij dagelijkse routes met ongeveer 30 stops. Vanwege interne doorstroom, zijn we doorlopend op zoek naar nieuwe teamleden…

Koeriersdienst Zwolle naar nieuwe medewerkers!

Leerlingchauffeurs 

Wil jij (leren) werken als koerier? Of vrachtwagenchauffeur worden? Bij Koeriersdienst Zwolle?

CE-chauffeurs

Ons team met Ahold-chauffeurs kan versterking gebruiken! Ben je een vroege vogel? Dan hebben we mooie ritten voor je in de nacht en ochtend.

KOERIERSDIENST ZWOLLE JOUW WERKGEVER?

Wil jij deel uitmaken van een professioneel, gedreven en betrokken team? Kom werken bij Koeriersdienst Zwolle! Van wasstraatmedewerker tot ervaren chauffeur, wij komen graag met jou in contact.

Wij bieden gevarieerd werk, goede arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om door te groeien tot jouw gewenste positie. Bekijk onze vacatures of mail jouw CV en open sollicitatie naar info@koeriersdienstzwolle.nl.

35.000

kilometers per dag

130

enthousiaste collega’s

28.000

uitdagende ritten per jaar